HÅNDVÆRK & MILJØ

Kvalitet

Vores keramik er håndlavet af højeste kvalitet fra vores værksted i hjertet af Marrakech. Vi fokuserer på farver, taktilitet og organiske former. Vores glasurer blandes til individuelle produktioner, og hvert produkt har et unikt udtryk. Al vores keramik brændes ved 1220 grader for ekstra holdbarhed i mange år. 

Guld

Som noget helt unikt er al vores keramik udsmykket med ægte 12K’ gulddetaljer. Guldet skaber et magisk udtryk som gør at keramikken stråler som små ædelsten i lyset. Guldet kan enten sidde på kanten af keramikken, eller indgå som en del af designet, på det smukke håndmalet mønster. Guldet er så holdbart at det sagtens tåler hverdagsbrug, som eksempelvis en tur i opvaskemaskinen. 

Miljø

Hos Bohemo er bæredygtighed og miljø en af vores vigtigste værdier. Helt konkret foregår al produktion uden skadelige kemiske stoffer. Vores keramik er godkendt som mad-keramik i EU, hvilket vil sige at du roligt kan nyde din yndlings suppe eller poke bowl i en af vores skåle. De unikke mønstre er nemlig skabt med brug af blyfri maling.  

Håndværk

Næsten alle vores produkter er skabt med hænderne men designet med hjertet. De unikke håndlavede produkter skaber autencitet og personlighed i hjemmet. Vores kunsthåndværkere har tilegnet sig denne ekspertise gennem generationer. Udover det smukke udtryk, er charmen ved håndlavede produkter at hvert produkt er “one of a kind”