OM OS

EN VIRKSOMHED MED HJERTE FOR FREMTIDEN

ByMoberg er en familiedrevet interiørvirksomhed, som i over 10 år har haft engros-forhandlere over hele Danmark, og som i 2020 startede fysisk butik i hjertet af Aalborg. I 2022 slog vi kræfterne sammen med tidligere Bohemo for at skabe et endnu mere fantastisk univers – også online. 

Med øje for detaljer udvælger ByMoberg unikke ting fra lande som Indien, Kina, Marokko og Indonesien. Ting, som med hvert sit smukke udtryk og historie, giver sjæl og personlighed til hjemmet. Med en fælles passion for socialt ansvar og bæredygtighed, driver Jette Moberg og Ida Benedicte Eriksen virksomheden.  

Udtrykket i ByMoberg’s stil er anderledes, og samtidig meget oppe i tiden. Dekorativt boliginteriør med et boheme look, som passer godt ind i de fleste boligindretninger, og samtidig en fin kontrast til den nordiske stil. Vi har både helt unikke produkter og produkter som der findes flere af. Alt sammen stadig udvalgt ud fra ønsket om, at produkterne skal være både praktiske og funktionelle, samt tilføre en unik og personlig stil til indretningen i hjemmet. En base, hvor kreativiteten er i højsæde og er en drivende kraft.

FREMHÆV DIN EGEN STIL OG VÆLG MED HJERTET

Dit hjem viser, hvem du er, og hvad du holder af. Det skal derfor hverken være poleret eller opsat, men omvendt tage imod dig med varme, nærvær og autenticitet. En personlig indretning handler om at kigge indad. Vælg derfor med hjertet, når du indretter dit hjem og gå efter det, som gør dig glad. Det er den filosofi, som bliver brugt, når der købes ind og udvikles nye kollektioner til ByMoberg universet. Og det er den tilgang, der skaber den unikke stil.

Et hjem bygges over tid og ikke efter hurtige trends. Vi tror derfor på, at holdbare løsninger skaber hjem med personlighed. Hjem, der er interessante og sammensatte fra forskellige steder i verden. Inspirationen findes i trends og tendenser, men de dikterer ikke ByMoberg. Det handler ikke om, at gøre som alle andre, men om at følge sit hjerte – dét skaber den bedste balance i hjemmet. Dit hjem er din base, og vi håber, at vi kan inspirere dig til at indrette dit hjem autentisk og personligt, så du føler dig hjemme og godt tilpas.

Om du er til det rå og rustikke, til luksus-boheme boligen eller en afslappet rolig stil, så vil du nyde at gå på opdagelse i ByMoberg’s fantastiske univers.

ByMoberg Team